HomeFeaturedFocusXiaomi Mi Note: seamana cu Samsung si e promovat ca iPhone

Xiaomi Mi Note: seamana cu Samsung si e promovat ca iPhone

Băi, e părerea mea, nu este musai să fiți de acord cu ea. Dar tare îmi pare că, în ciuda asemănării cu Samsung, cel puțin la nivelul ramei metalice care pare să îi înconjoare carcasa, Mi Note este promovat a la iPhone 6. Asta este, la asta (la copiat) chinezii se pricep destul de bine. Însă știu să și facă telefoane faine, care de multe ori m-au făcut să mă oftic, iar Mi Note este un exemplu. Așa că hai să nu îi știrbim din merite terminalului. Dacă ar ști chinezii ăștia și cum să facă o expansiune comercială (până în Europa, dacă se poate), lucrurile ar fi mult mai frumoase.

xiaomiminote

Mi Note vine cu un ecran de 5,7 inchi, cu margini foarte subțiri și rezoluție fullHD (1920 x 1080 pixeli). Un chipset Snapdragon 801, cu procesor quad-core la 2,5 GHz și GPU Adreno 330, o memorie RAM de 3 GB, stocări interne de 16 sau 64 GB, posibilități dual-SIM, camere de 13 și de 4 megapixeli sau un acumulator de 3000 mAh sunt specificații care mă oftică. Iar prețurile de 370 de dolari pentru modelul de 16 GB sau 450 dolari pentru cel cu 64 de GB amplifică invidia.

Există și o versiune Pro a acestui terminal, care duce rezoluția display-ului la 2560 x 1440 pixeli, crește chipset-ul până la Snapdragon 810 și crește memoria RAM la 4 GB. Totul la 530 de dolari! Na, ramâneți voi calmi!

via MIUI

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep