HomeFeaturedFocusPregateste Xiaomi un smartphone de 65 de dolari?

Pregateste Xiaomi un smartphone de 65 de dolari?

Dacă informațiile pe care le-am parcurs sunt corecte (și nu prea ar avea de ce să nu fie, pentru că ele provin de la organismul de certificare a dispozitivelor mobile din China), telefonul celor de la Xiaomi va veni cu niște specificații destul de interesante. Iar prețul stipulat le va face, cu siguranță, să arate și mai atractiv în ochii potențialilor cumpărători.

Un chipset de la un producător despre care nu prea am mai auzit, Leadcore Technologies, cu procesor quad-core (Cortex-A7) de 1,6 GHz, GPU dual-core Mali-T628 și 1 GB de memorie RAM, la care se adaugă un display de 4,7 inchi și 720p rezoluție, o cameră foto principală de 8 megapixeli, stocare internă de 8 GB, LTE și un Android 4.4.4 KitKat, cu siguranță sună bine în preajma unui preț de aproximativ 65 de dolari. Dacă le iese celor de la Xiaomi, cu siguranță va fi un hit.

Sper doar ca, în ciuda potențialului imens pe care încă îl reprezintă pentru aceștia piețele din China și din India, Xiaomi să realizeze că o lovitură cu adevărat importantă la nivel de vânzări, dar mai ales de imagine, este să apară și în Europa. Și nu doar cu acest terminal nenumit încă, ci cu o gamă mai largă de produse.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep