HomeFeaturedFocusZenFone Zoom, replica Asus la K Zoom si Lumia 1020

ZenFone Zoom, replica Asus la K Zoom si Lumia 1020

Mai exact, un smartphone dotat cu cameră cu zoom optic. Cel mai subțire care înglobează o cameră cu zoom optic (3x), adresat clar celor care vor mai mult decât un smartphone, fie el chiar și cu specificații de top și care au așteptări peste medie de la camera de pe terminal. Răspunsul pe care Asus îl dă, așa cum am spus și în titlu, concurenței reprezentate de Samsung Galaxy K Zoom și Nokia Lumia 1020. S-ar mai putea adăuga aici vreo două dispozitive de pe la Panasonic și Sony, însă astăzi, acum, eroul nostru este Asus ZenFone Zoom, așa că haideți să îi acordăm atenția pe care o merită.

O merită cu siguranță, date fiind specificațiile cu care vine, cele care țin de partea de smartphone. Un display IPS de 5,5 inci cu rezoluție fullHD (403 ppi) și pretejat de Corning Gorilla Glass 3, un Android 5.0 Lollipop, un acumulator de 3000 mAh mă fac să fiu destul de optimist și în legătură cu restul specificațiilor, care, deocamdată, nu au fost făcute publice. Producătorul s-a focusat în jurul camerei foto principale, de 13 megapixeli, cu zoom optic 3x.

Telefonul va deveni disponibil undeva în al doilea trimestru al anului, la un preț de 399 de dolari (fără taxe). Nu sună deloc rău, însă va trebui să așteptăm să vedem cât se va umfla acest preț până va ajunge în România. Aici poate fi cheia succesului lui Asus ZenFone Zoom în fața competiției.

via Engadget

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep