HomeFeaturedFocusCeasul LG Watch Urbane va avea si versiune cu LTE

Ceasul LG Watch Urbane va avea si versiune cu LTE

Deja a impresionat prin apariția sa și a luat ochii multor pasionați de tehnologie wearable. Acum vine și cu un detaliu de ordin tehnic privind conectivitatea sa. LG Watch Urbane, căci despre el este vorba, va avea și o versiune cu LTE, pe care coreenii au de gând să o prezinte în cadrul Mobile World Congress-ului de săptămâna viitoare. Și nu va fi singura îmbunătățire pe care această nouă versiune o va aduce.

Va mai oferi suport pentru sharing-ul locatiei prin GPS, suport pentrucomenzi vocale chiar și în alte limbi în afară de engleză și un instrument de plăți pe bază de NFC încorporat. O parte din aceste funcționalități suplimentare a fost posibilă și datorită schimbării sistemului de operare. S-a trecut de la Android Wear la un sistem de operare propriu al LG. Sună a prim pas înspre modelul Tizen OS, nu credeți?

Și nu am terminat! LG Watch Urbane LTE mai face un pas în față și propune o baterie mai mare, de 700 mAh și o memorie RAM dublată, de 1 GB. Frumos!

LG G Flex2_2

Alături de cele două versiuni ale fermecătorului ceas și de familia de telefoane smart LG anunțată acum câteva zile, în vitrinele din standul LG va sta frumos și modelul G Flex 2, anunțat oficial cu ceva vreme în urmă. Vine și el cu vești, legate de disponibilitatea sa. Încă din perioada MWC-ului, va deveni disponibil în Statele Unite, Hong Kong, Singapore, Franța, Germania și Marea Britanie, urmând ca disponibilitatea acestuia și pe alte piețe cheie din America de Nord și Sud, Europa și Asia să fie anunțată în săptămânile de după eveniment.

“G Flex2 demonstrează că încă mai există posibilitatea realizării unui design inovativ pentru un smartphone, dincolo de rame metalice și ecrane mai mari,” a declarant Juno Cho, președinte și CEO al LG Electronics Mobile Communications Company. “Noi credem ca G Flex2 este combinația perfectă între formă și funcționalitate. Este un smartphone de la care oamenii pur și simplu nu își vor putea lua ochii.”

Probabil că la MWC vor veni și mai multe detalii despre prețul acestui telefon pe diferite piețe.

via GSM Arena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep