HomeFeaturedFocusGadget-ul saptamanii: primul contact cu ceasul inteligent LG G Watch R

Gadget-ul saptamanii: primul contact cu ceasul inteligent LG G Watch R

DSC_9988

Săptămâna aceasta ne bucurăm de compania ceasului inteligent LG G Watch R, ajuns în teste de la QuickMobile.ro. După Moto 360 și Samsung Gear Fit (despre care o să scriu cât de curând), LG G Watch R e în momentul de față ceasul inteligent cel mai atractiv de pe piață.

Îl văzusem săptămâna trecută într-un magazin Saturn din Germania, doar că în raft nu m-a impresionat. Bordura de plastic/metalic îl face să fie mai puțin atractiv decât Moto 360, cel puțin la prima vedere. Însă, odată ce îl iei în mână și te joci cu el s-ar putea să îți schimbi părerea.

DSC_9979

De două zile îmi este deja companion și încet încep să îmi formez o părere despre el. Până acum nu sunt foarte multe lucruri de spus, aștept să îl pun la treabă mai intens în zilele următoare când o să am și avalanșă de notificări, email-uri etc.

Ce îmi place: faptul că e mai greu decât Moto 360, are un design mai pe gustul meu, că e mai mare și stă mult mai bine pe mână. Ecranul e ok, cel puțin pentru interior. Încă nu sunt lămurit cu autonomia – cu tema de ceas clasică, ce ține mereu ecranul pornit, autonomia trece puțin de o zi. Am schimbat-o acum cu InstaWeather am dezactivat pornirea permanentă, aștept să văd rezultatele.

DSC_9983

Ce nu îmi place: cureaua de piele e prea rigidă în comparație cu cea de pe Moto 360, mai fină și mai moale. Din pozele văzute până acum mă așteptam ca LG G Watch R să fie mai elegant sau măcar să mi se pară mai elegant.

Despre funcționalitate, nimic special încă: notificările clasice de Android via Google Now, măsurarea pașilor, a bătăilor inimii. Mă mai joc cu el câteva zile și vă zic mai multe.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep