HomeCloud & MobilityOffice 365 disponibil la nivel mondial, gratuit pentru elevi si studenti

Office 365 disponibil la nivel mondial, gratuit pentru elevi si studenti

image

Microsoft a anunțat că toți elevii și studenții ce fac parte din instituții acreditate pot să își ceară licențele de Office 365 și să instaleze pe propriile sisteme pachetul Microsoft Office. Adică vreo 5,5 milioane de elevi din Australia, vreo 5 din Germania, 7 din Brazilia, 1,3 milioane din Turcia, alt milion din Hong Kong, asta dacă vorbim doar de cifre ce trec de ordinul unui milion. Pe lângă aceștia mai sunt sutele de mii de prin celelalte țări și România.

Oferta care anterior a fost doar pentru SUA e extinsă acum la nivel mondial. Pentru ca cineva să verifice dacă este acreditat să primească gratuit pachetul Office 365 e nevoie de o adresă de email validă pe școala din care face parte.

Cine e interesat poate să verifice acreditarea urmând link-urile de mai jos:

Reamintesc că prin acest program Microsoft oferă elevilor și studenților dar și pentru membri respectivelor instituții de învățământ acces gratuit la licențe Office 365, adică la cele mai noi versiuni de Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Access și Publisher, software ce poate fi instalat pe cinci sisteme și cinci tablete iPad, Android sau Windows.

Pe lângă se primește și 1 TB de stocare în OneDrive.

Sună excelent. Nu mai stați pe gânduri și verificați dacă puteți să cereți licența gratuită. Dacă nu, vorbiți rapid la școală să ceară înrolarea în programul Microsoft.

via Office Blogs

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep