HomeFeaturedFocusUn pas in viitor: cum va arata viata noastra peste 10 ani?

Un pas in viitor: cum va arata viata noastra peste 10 ani?

image

Microsoft știe să facă marketing, niciun dubiu în privința asta. Uneori le iese, alteori nu (vezi Windows Phone) dar cel mai mult îmi place când se vorbește despre cum va arăta viitorul mai mult sau mai puțin îndepărtat atât pe plan personal cât și pe cel profesional.

Cel mai recent material video de la Microsoft Works prezintă un viitor în care ne distrăm cu holograme, imprimante 3D, display-uri flexibile, tablete dar … fără niciun fel de ochelari. Știți, aia HoloLens prezentați nu cu mult timp în urmă de Microsoft drept o super inovație și lăudați deja de aplaudaci.

Vă recomand să vă alocați șase minute ca să priviți materialul video. Merită pentru că ne face să ne gândim că unele chestii chiar ar putea deveni realitate – tabletă sub formă de carte cu tot cu pixul aferent, brățări inteligente, ecrane mari touch (Surface Hub?) ce țin loc de pereți, proiectoare etc.

Câte din cele prezentate vor deveni realitate și câte vor fi produse de Microsoft? Dacă e să luăm în considerare precedentele materiale video făcute de Microsoft, direcția e bună, coordonarea nu prea. Și nici forța de a produce un hardware care să fie acceptat de piață nu e ceea ce trebuie.

Asta nu ne împiedică să ne uităm, să visăm și să sperăm că destul de curând elementele astea Sci-Fi vor face parte din mobilierul nostru de la birou sau acasă …

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep