HomeGames ArenaAshes of the Singularity, un RTS aparte

Ashes of the Singularity, un RTS aparte

Vă este dor de un joc precum Total Annihilation? Mai exact, de unul care să conțină bătălii între câteva mii de unități ce se întind pe hărți de proporții considerabile. Dacă sună atractiv acest gen de joc, atunci o să vă placă Ashes of the Singularity.

Stardock și Oxide Games anunță primul joc întreg construit pe motorul Nitrous, ce vine din start cu suport pentru DirectX 12 și am impresia că și Mantle. Nu am văzut asta în anunț, dar era în motorul Nitrous, așa că probabil este ca o opțiune pe acolo.

Ashes of the Singularity este un RTS la scară masivă în care două forțe se vor lupta pentru dominare multi-galactică. Pe de o parte, un AI numit Haalee, ce cu mult timp în urmă a condus umanitatea printre stele. Iar pe de cealaltă parte, post-umanitatea, rezultatul transformării rasei umane într-o combinație de mașinărie și organică, ce-a început să absoarbă lumi întregi, pentru a le transforma într-o substanță nouă, capabilă să extindă conștiința. Nu, nu este Spice Melange cu Computronium.

Screenshot-PrometheusUnderFire

Cele două facțiuni se vor lupta în războie masive, la care poți controla literlamente mii de unități. Ca să nu fie un coșmar de micro management, jocul include un sistem numit Meta-Unități. Asta înseamnă că atunci când grupezi la un loc mai multe unități diferite, acestea se vor comporta în așa fel încât să își îndeplinească rolul cel mai bine. Cele care repară nu vor merge la atac, ci vor sta în spate, reparând unitățile avariate. Cele de distanță scurtă nu vor sări pe inamic atunci când unitățile tale, de distanță lungă și fragile, sunt atacate, și în general se vor comporta ca o singură unitate. În consecință, ce exact pui într-o Meta-Unitate contează foarte mult, și vor fi numeroase tipuri de unități din care poți alege.

Ashes of the Singularity va include o componentă de singleplayer, cu obiective și bătălii generale împotriva AI-ului, plus un mod de multiplayer cu suport pentru maxim 4 jucători. De ce numai 4? Pentru că literalmente mii de unități vor fi prezente pe hartă.

Jocul va fi disponibil inițial în Early Access, sau dacă vreți să obțineți acces la el încă din Alpha, puteți să îl cumpărați acum pentru 45 de dolari. Sau pentru 100 de dolari, dacă vreți să dobândiți automat cele 3 expansion-uri pe care le vor lansa pe parcursul anilor, și în jur de 16 piese de DLC care sunt plănuite.

Ashes of the Singularity va fi lansat, în varianta integrală, anul viitor, și pe Early Access la vară.

Material preluat de pe Games Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep