HomeFeaturedFocusCu ce a venit Alcatel la MWC: telefonul Hopa-Mitica!

Cu ce a venit Alcatel la MWC: telefonul Hopa-Mitica!

Sincer vă spun, nu prea am cum să nu fiu ironic la conceptul cu care Alcatel a încercat să impresioneze la Mobile Word Congress. Modelul OneTouch Idol 3 se autoproclamă primul smartphone în totalitate reversibil. Chestie care se traduce mai pe limba noastră prin faptul că poate fi folosit și cu capul în jos, în timpul convorbirii. De ce ar trebui să poată să facă asta? Nu știu, întrebați-i pe cei de la Alcatel.

OneTouch Idol 3 vine în două variante. Una mai mare, cu ecran IPS de 5,5 inchi și 1080p și chipset Snapdragon 615, cu memorie RAM de 2 GB și stocări interne de 16 GB, camere foto de 13 și de 8 megapixeli și un acumulator de 2910 mAh și una mai mică, cu ecran de 4,7 inchi și 720p, chipset Snapdragon 410, cu procesor quad-core de 1,2 GHz, care mai coboară puțin și camera frontală, până la 5 megapixeli, dar și acumulatorul, până la 2000 mAh. Dacă vă cucerește conceptul de telefon reversibil, aveți de scos din buzunar 250 de euro pentru fratele cel mare, sau 200 pentru cel mai puțin dotat.

Personal, aș zice că gama Pixie a acelorași Alcatel are mai multe șanse de reușită. Sunt telefoane entry-level, pe care probabil că le vor poziționa ca atare din punctul de vedere al prețului. Așa că s-ar putea să aibă trecere, mai ales în Asia.

alcatel pixi

S-ar putea ca și colaborarea dintre Alcatel, Orange și Firefox, evident un telefon cu sistem de operare Firefox OS, versiunea 2.0, care poartă denumirea de Alcatel Klif să pară mai interesantă, mai ales în ochii celor interesați de sisteme de operare mai puțin convenționale. Iar prețul de 40 de dolari la care acest terminal vrea să se vândă (pentru început în Africa și Orientul Mijlociu), s-ar putea să îi atragă pe cei atenți la bugetul investit într-un smartphone, chiar dacă acesta are o configurație de acum cinci ani. Mai degrabă acest preț să constituie marea minune a Alcatel la această ediție a MWC-ului.

alcatel klif

via Engadget

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep