HomeFeaturedFocusHTC One E9, tot mai prezent in materiale neoficiale

HTC One E9, tot mai prezent in materiale neoficiale

Acum că au început să se răcească știrile despre flagship-ul celor de la HTC, One M9, specialiștii în informații neoficiale, zvonuri și speculații au un nou obiect de muncă. HTC One E9, varianta mai ieftină și în carcasă de plastic a metalicului One M9. Și sincer, după ce mă uit peste specificațiile pe care se spune că acesta le va afișa în momentul în care va deveni oficial, încep să am semne de întrebare legate de cât de mult merită metalul în mica bătălie dată împotriva plasticului. Noroc că mă ajută tot HTC, prin modelul One M8, telefonul meu de nădejde, să rămân fidel carcasei mai rezistente.

Acum, că v-am făcut curioși cu această introducere, propun să trecem împreună în revistă ceea ce se știe la nivel de date tehnice despre viitorul model de vârf al taiwanezilor, cu mențiunea evidentă că vorbim de informații neconfirmate oficial, dar care se pare că răzbat din mai multe surse. Un chipset MediaTek MT6795 cu procesor octa-core (Cortex-A53) la 2,0 GHz, GPU PowerVR G6200 și 3 GB de memorie RAM dă tonul distracției. Este acompaniat imediat de un ecran QHD de 5,5 inchi, o cameră foto principală de 20 de megapixeli, un Android 5 Lollipop, stocare internă de 32 de GB, dar mai ales un preț de sub 500 de dolari, care este pe post de DJ la acest party.

Cu mențiunea că multe se pot schimba până când E9 va vedea lumina zilei, pare un erou destul de interesant. Nu pun mare preț pe fotografiile care au apărut și în care, chipurile, este E9, pentru că mie mi se pare că văd același metal ca la fratele oficial. În plus, sunt convins că vom mai avea multe informații, fotografii mult mai elocvente și chiar materiale video, tot neoficiale, scăpate involuntar către presă (se văd ghilimelele chiar dacă nu le-am pus), până la apariția acestui terminal.

via PhoneArena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep