HomeFeaturedFocusHuawei Watch, cel mai aproape de notiunea de ceas clasic

Huawei Watch, cel mai aproape de notiunea de ceas clasic

Și totuși este un smartwatch, proaspăt anunțat de către Huawei. Însă, atunci când te ghidezi după dictonul “a watch is a watch”, pare normal ca aspectul produsului tău să fie cât mai apropiat de ceea înseamnă un ceas clasic, un accesoriu vestimentar și abia apoi un gadget. Și cum și preferințele mele coincid cu aspectul tradițional, Huawei Watch mi-a atras atenția rapid. Îmi place cum se prezintă și sper ca această senzație să rămână și după contactul real. Altfel, risc să pățesc ca Ionuț cu Moto 360.

huawei watch

Revenind la smartwatch-ul arătat de Huawei, ducă ce trecem de prima impresie, lăsată de aspectul fizic, dăm și de câteva detalii tehnice. Un display AMOLED perfect rotund, de 1,4 inchi, cu rezoluție de 400 x 400 pixeli (286 ppi) și protejat cu safir (o premieră în zona de ceasuri), un senzor pentru monitorizarea pulsului și compatibilitate cu Google Fit și Jawbone. Huawei nu prea a insistat cu aceste detalii de ordin tehnic, un motiv în plus pentru a rămâne atenți în zona de aspect. O carcasă metalică disponibilă în trei variante de culori (argintiu, auriu și negru), se poate combina cu diferite curele metalice sau de piele și cu multiple variante de cusomizare a homescreen-ului. Mai exact, un ceas smart, care satisface preferințele iubitorilor de ceasuri clasice, indiferent de gusturile acestora.

huawei watch 2

Aștept și alte detalii de ordin tehnic și comercial despre acest produs, căruia îi prevăd un succes destul de evident, dar și o luptă clară cu LG Watch Urbane, un alt nou intrat în hora ceasurilor smart.

via GSM Arena

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep