HomeFeaturedFocusLa MWC LG G3 primeste titlul de smartphone-ul anului si G Watch...

La MWC LG G3 primeste titlul de smartphone-ul anului si G Watch Urbane cel mai bun smartwatch

Odată cu închieierea acestei ediții a MWC-ului, intram iarăși într-o perioadă în care granița dintre informațiile oficiale despre produse, care au fost din abundență în aceste zile și speculațiile sau supozițiile despre viitoarele produse sau despre anumite companii este mult mai neclară. Nici LG nu scapă de această morișcă a zvonurilor, dar, până acolo, haideți să ne oprim puțin asupra lucrurilor oficiale și foarte sigure. Producătorul coreean s-a bucurat de aprecierea fanilor dar și a presei. Modelul LG G3 a fost desemnat de către GSMA ca fiind cel mai bun telefon al anului, la Global Mobile Awards din cadrul Mobile World Congress, alături de iPhone 6.

Nici ceasul LG Watch Urbane nu a scăpat de aprecierea presei, fiind desemnat cel mai bun smartwatch al anului de către Android Authority, Android Central, PC Pro sau Ubergizmo. În același timp, au fost recunoscute și meritele pentru fratele cu LTE, apreciat ca fiind  best-of-show de către Android Central, AndroidPIT, Digital Trends, Expert Reviews și TechnoBuffalo. După toate aceste aprecieri, s-ar putea spune că, deși nu a prezentat flagship-ul mult așteptat G4, pentru LG a fost un MWC foarte bun. Și au admis și ei acest lucru:

“We are honored that so many organizations recognized the effort that went into developing the LG G3 and Urbane smartwatches. We will continue to innovate and perfect our premium smartphones and wearable devices to improve the lives of our customers.”

Declarația îi aparține lui Juno Cho, președinte și CEO al LG Electronics Mobile Communications Company.

Și dacă l-am pomenit pe G4, intră automat pe tărâmul informațiilor mai puțin oficiale, cel al speculațiilor sau al bârfelor scăpate mai mult sau mai puțin accidental. Nu au niciun fel de confirmare, dar sună tare bine.

lg_g3_back

Prima spune că LG G4, programat să apară undeva luna viitoare, își va pierde în viitor statutul de flagship, un smartphone și mai puternis și mai premium urmând să preia această postură. Unul care ar putea să nu aparțină clasei G de dispozitive de la LG.

Tot la nivel de produs premium, numele LG este iarăși vehiculat pentru a realiza împreună cu Google viitorul smartphone Nexus. Despre care se spune că va avea două variante, de cea cu specificații mai slabe urmând a se ocupa Lenovo, iar cea premium, cea care se va bate pentru șefia topului Android-elor, fiind, se pare, realizată de LG. Ar fi o nouă recunoaștere, venită de această dată din partea Google, a meritelor și calității oferite de LG.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep