HomeFeaturedFocusLG G Flex2 intra din 3 martie in oferta Vodafone cu precomanda

LG G Flex2 intra din 3 martie in oferta Vodafone cu precomanda

G Flex2_3

Vodafone va aduce LG G Flex2 în România cu prețuri începând de la 1 EUR (pentru Vodafone RED 59 începând de la finalul lunii martie. De azi și până pe 19 martie utilizatorii ce vor Flex2 pot să se înregistreze pe site-ul Vodafone Romania, la adresa: https://www.vodafone.ro/shop/telefoane/lg-g-flex-2-titan-card16 pentru abonamentul RED 39, la prețul de 199 euro (TVA inclus).

După cum probabil știți LG G Flex2 e o reiterare a primului telefon Android cu ecran curbat, de data asta făcut cum trebuie adică mai subțire, mai mic, cu o rezoluție mai bună. Ca și fapt divers, în cele 10 minute în care m-am jucat cu el mi-a lăsat o impresie foarte bună.

LG G Flex2 are un CPU octa-core Qualcomm® Snapdragon™ 810 și ecran de 5,5 inci. Carcasa lui Flex2 are opțiuni de auto-reparare, ce poate corecta zgârieturile superficiale, în doar câteva secunde. Prin Fast Charge, smartphone-ul permite încărcarea bateriei de 3000mAh până la aproape 50%, doar 30 de minute.

Utilizatorii care vor achiziționa noul LG G Flex2 de la Vodafone vor primi, gratuit, un card de memorie microSD Kingston, de 16 Gb. In plus, toti utilizatorii care inregistreaza o pre-comanda pentru smartphone-ul LG G Flex2, in perioada 3 martie – 19 martie 2015, vor primi, gratuit, si o carcasa speciala.

In plus, clientii Vodafone vor putea opta, in premiera in Romania, si pentru noul LG Leon 4G. Terminalul, ce functioneaza cu sistemul de operare Android 5.0 Lollipop si ofera un ecran generos, de 4,5 inci, va fi disponibil in curand in portofoliul companiei.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep