HomeFeaturedFocusLG Spirit, ecran curbat la un buget prietenos?

LG Spirit, ecran curbat la un buget prietenos?

Despre linia de terminale mid-range cu care compania coreeană a atacat MWC-ul de anul acesta am vorbit deja. Între timp, LG a anunțat că a început livrarea în piețele alese pentru comercializarea acestor telefoane, printre care sperăm că se va regăsi și România. Odată cu acest pas, încep să apară informații suplimentare, destul de interesante, care aruncă o lumină nouă asupra specificațiilor tehnice ale telefoanelor.

Primul astfel de terminal care reușește să frapeze este LG Spirit. Odată cu listarea sa în India, iese la suprafață un detaliu interesant. Se pare că ecranul de 4,7 inchi și rezoluție HD este curbat, după modelul LG G Flex 2. Dacă adăugăm restul specificațiilor sale, un procesor quad-core de 1,3 GHz, o memorie RAM de 1 GB, stocare internă de 8 GB, cameră foto principală de 8 megapixeli, un acumulator de 2100 mAh și un Android 5 Lollipop, avem o imagine destul de clară a unui aparat fără pretenții exagerate și al cărui principal argument de marketing este reprezentat de ecranul curbat. Iar prețul de 220 de dolari (valabil pentru India, deocamdată nu l-au listat prin alte părți) capătă un sens.

Vrei să ai un telefon atipic, cu ecran curbat? În același timp să nu investești în el un buget prea mare? Acum există o soluție din partea LG. Toate aceastea, valabile în perspectiva corectitudinii acestor informații. Nu de alta, dar, deși telefonul este listat și pe site-ul oficial al LG din India, parcă nu îmi vine să cred că doar acum a ieșit la iveală acest detaliu.

lg spirit curved

via LG

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep