HomeFeaturedFocusPreviziuni optimiste pentru vanzarile de Galaxy S6

Previziuni optimiste pentru vanzarile de Galaxy S6

Pe măsură ce citesc materiale despre Samsung, îmi pare tot mai evidentă strategia acestora de a contrabalansa cu optimism criza de imagine declanșată de scăderea cotei de piață. Până la urmă este și asta o tactică, însă, în cazul coreenilor are și o bază reală. Cele două flagship-uri încă proaspete, Galaxy S6 și Galaxy S6 Edge sunt telefoane care au capacitatea de a dinamita vânzările companiei. Și am văzut deja un fapt relativ concret în această direcție. Și anume că din partea operatorilor de telefonie mobilă comenzile pentru aceste terminale au fost unele record.

Mergem acum într-o zonă puțin mai lipsită de concret, în cea a estimărilor de vânzări. Citibank și-a revizuit în sus estimările de vînzări pentru Galaxy S6 pentru acest an. Concorm acestei instituții, Samsung va livra anul acesta 46 de milioane de unități. Pare puțin suspectă această atitudine a Citibank, care crește cifra estimată inițial, de la 38 de milioane. În plus, nu ai cum să nu fii suspicios atunci când analistul care comunică aceste cifre se numește Henry H Kim. V-am mai spus care este opinia mea despre aceste studii. Contează mult și cine le plătește.

Se observă și că Samsung încearcă să păstreze și o notă mai realistă într-un fel. Previziunile Citibak în ceea ce privește profitul companiei, arată o nouă scădere, foarte ușoară, de doar un procent, pentru primul trimestru al anului. După care, în al doilea trimestru, apare o creștere de 39%. Chiar dacă pare exagerată, sincer am așteptări mari legate de potențialul lui Galaxy S6. Așa că nu mi se pare imposibil. Și cum ecartul dintre Samsung și Apple este foarte mic, mă aștept la schimbări de poziție cât de curând.

via G for Games

1 COMENTARIU

  1. Poate ca S5 a avut vânzări mai puțin spectaculoase pentru ca a venit la un an după S4, iar majoritatea clienților schimba un telefon după 2 ani?

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep