HomeFeaturedFocusSi la Angajatori de TOP Timisoara se cauta IT-ul

Si la Angajatori de TOP Timisoara se cauta IT-ul

Am vorbit deja câte ceva despre ediția din această primăvară a Angajatori de TOP Timișoara. Avem câteva cifre interesante despre această ediție, dar și câteva informații de reținut pentru un potențial candidat. În plus, ca și chestie care se potrivește de minune pe zona pe care activăm și noi, cel mai căutat domeniu din perspectiva companiilor care vor fi prezente acolo este, ca de atâtea ori, IT-ul. Nu mai puțin de 33% din oportunitățile de carieră de la Angajatori de TOP Timișoara sunt din IT.

50 de companii participante, 100 de specialisti HR, peste 2000 de oportunitati de cariera si 5000 de vizitatori sunt cifrele care definesc cel mai mare targ de cariera – Angajatori de TOP Timisoara. Evenimentul va avea loc in perioada 13-14 martie la Centrul Regional de Afaceri Timisoara. Cele 2150 de oportunitati de cariera vor fi deschise atat persoanelor cu experienta, dar si juniorilor si studentilor. Salariile variaza in functie de nivelul de experienta si aria de activitate, de la 300-500E pentru joburile adresate candidatilor entry-level pana la peste 1500E pentru candidatii seniori.

Cele 2150 de oportunitati de cariera oferite in cadrul Angajatori de TOP Timisoara sunt adresate candidatilor cu diferite nivele de experienta: 29% dintre joburi sunt pentru candidatii entry-level, 47% dintre joburi pentru persoanele cu nivel mediu de experienta, iar 24% dintre pozitii sunt adresate candidatilor seniori, cu peste 5 ani experienta, persoane care sunt in cautarea unei pozitii ce presupune coordonarea unui departament sau a unei echipe.

In functie de domeniul de activitate, companiile prezente la Angajatori de TOP Timisoara reprezinta arii variate de activitate: IT&C (33%), Inginerie (15%), Retail (10%), Automotive (10%), Agentii de recrutare (8%), Consultanta (6%), FMCG (4%), Servicii&BPO (4%), Financiar-Bancar (2%), Logistica si Transporturi (2%), Altele (6%).

Companiile confirmate la Angajatori de TOP Timișoara sunt companii multinaționale și angajatori locali, o parte dintre aceștia participând în premieră la eveniment: Atoss Software, Philips, IT Vizion, EBS Romania, A&M West Jobs, Sustainalytics, KFC, Carrefour, Trigo Romania, FNT Software Solutions, Groupe Monnoyeur.  Lista completă a companiilor și detalii despre Angajatori de TOP Timișoara sunt disponibile pe www.hipo.ro

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep