HomeFeaturedFocusTot mai mult optimism in ceea ce priveste vanzarile de Samsung Galaxy...

Tot mai mult optimism in ceea ce priveste vanzarile de Samsung Galaxy S6

Am pierdut deja șirul revizuirilor în sus al cifrelor de vânzări estimate pentru modelele Galaxy S6 și Galaxy S6 edge. La ultima discuție pe acest subiect, aveam o estimare dată de 46 de milioane de bucăți care se vor vinde acest an, făcută de către cei de la Citibank. Între timp, această sumă a fost iarăși revizuită, tot în sus, astfel că noile estimări preconizează că se vor vinde peste 55 de milioane de bucăți din flagship-ul coreenilor de la Samsung. DRAMeXchange este instituția responsabilă cu această nouă cifră și, chiar dacă eu unul nu am auzit de ei, bariera nu pare imposibil de atins, mai ales având în vedere volumul mare de precomenzi înregistrate de Samsung din partea operatorilor.

Mai mult, se pare că ponderea pe care versiunea edge o va avea în totalul vânzărilor va fi mai mare. Telefonul este impresionant, vorbim aici și din proprie experiență. În plus, la nivelul de preț stabilit de Samsung pentru cele două terminale, diferența de 150 de euro pe care un cumpărător trebuie să o plătească pentru varianta cu ecranul curbat nu este suficient de mare încât să devină un impediment. Astfel, se vorbește prin piața din Coreea, Samsung a rezolvat și problema furnizorului de display curbat, singurul impediment în calea unei producții accelerate, având în vedere că va fi triplată cantitatea de Galaxy S6 edge programată inițial să fie produsă.

Încep să fiu din ce în ce mai convins că Galaxy S6, dar mai ales Galaxy S6 edge vor avea un succes peste așteptări și că Samsung nu va avea probleme în a-și recupera locul întâi în clasamentul producătorilor de smartphone, odată ce vor fi puse în vânzare cele două modele.

via G4Games

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep