HomeFeaturedFocusWiko, un strain in Europa

Wiko, un strain in Europa

Este prima dată când aud de acest producător francez de telefoane smart și acest lucru se întâmplă cu ocazia anunțării de către acesta a două noi terminale, dintre care cel puțin unul merită niște atenție pentru că nu arată rău deloc. Cu atât mai mult cu cât telefoanele sunt, prin comparație cu lansările brand-urilor mai consacrate, destul de aproape de noi, geografic vorbind. Așa că, vă invit în cele ce urmează să faceți cunoștiință cu Highway Pure 4G, dar mai ales cu Highway Star 4G.

Domnul Pure 4G se remarcă atât prin grosimea de doar 5,1 mm, cât și prin greutatea de doar 91 de grame. În rest , vine cu specificații relativ decente, chiar de bun-simț. Un display AMOLED de 4,8 inchi și 720p, un chipset Qualcomm Snapdragon 410, cu procesor quad-core de 1,2 GHz (Cortex-A53), o memorie RAM de 2 GB, stocare internă de 16 GB, camere de 8 și de 5 megapixeli, un acumulator de 2000 mAh și un Android 4.4.4 KitKat. Plus conectivitate LTE, așa cum îi spune și numele. Nu doar că sună, dar și arată extrem de interesant!

wiko pure 4g

Fratele mai mare și mai potent, Highway Star 4G, trece la un ecran de 5 inchi și 720p, tot AMOLED, protejat de această dată cu Gorilla Glass 3. Chipset-ul, deocamdată nenumit este un octa-core Cortex-A53, la 1,5 GHz, camerele sunt de 13 și de 5 megapixeli, memoriile rămân neschimbate, acumulatorul ajunge la 2450 mAh, Android-ul rămâne KitKat 4.4.4, iar conectivitatea LTE se păstrează în mod evident.

Despre cei doi străini nu se cunosc încă detalii de ordin comercial. Nici legate de preț, nici de disponibilitate, anunțată mult prea vag pentru prima jumătate a anului.

via Ubergizmo

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep