HomeFeaturedFocusWindows 10 for Phones va avea optiuni de notificare prin LED

Windows 10 for Phones va avea optiuni de notificare prin LED

windows10forphonesleak.0

Se pare că Microsoft se pregătește să introducă facilitatea de notificare prin LED pe smartphone-urile ce vor funcționa cu Windows 10 for Phones. Câteva poze noi scăpate pe net cu Windows 10 for Phones ne arată pe lângă niște schimbări la nivelul interfeței (butoane urâte, rotunijte similare cu cele de pe Android) și posibilitatea aplicațiilor de a folosi pentru notificări sunete, bannere și aprinderea unui LED. Primele aparate care vor beneficia de așa ceva sunt Lumia 730 și Lumia 930.

Altă schimbare importantă este cea prin care eliminarea contului Live ID de pe smartphone să nu presupună automat și resetarea aparatului așa cum se întâmplă acum.

Schimbările de mai sus e posibil să vină odată cu următorul build de test pentru Windows 10 for Phones care e așteptat în săptămânile următoare. Poate că odată cu el și aparate gen Lumia 925, Lumia 1520 vor putea fi folosite oficial pentru testare.

via Windowsmania

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

6 COMENTARII

  1. Ce treaba are Nokia aici? Ei nu produc telefoane (au renuntat sa mai produca acum vo 4-5 ani). Eu discut de microsoft. Apropos Au adaugat suportul pentru GSM? Zvornurile spun ca o sa introduca un alt concept revolutionar, ideea de touchscreen…sau ceva de genul asta. Cica o sa apesi doar cu degetul pe ecran…si ai instantaneu un reboot. Ideea-i ca…TOT ce ce vine microsoftul…romanii deja foloseau…
    P.S. Sa nu confundam smartphone-ul cu telefoanele microsoft. Telefoanele celor de la microsoft fac cam 10% din ce face concurenta…si putin mai mult decat un embeded phone.

    • @bolovan
      Lasa-ma sa iti explic: era o vreme (prin 2005 parca) cand foloseam niste smartphone-uri denumite Qtek cu WIndows Mobile. Acolo exista optiunea de notificare prin LED aprins in rotita ce avea un rol de maus. Vremuri vechi, tehnologii vechi.

      La ce mai trebuie GSM? Cine mai foloseste GSM? Pentru GSM iti cumperi Huawei, ZTE, Lenovo …

      Un smartphone Nokia face cel putin la fel de multe lucruri ca un Android, cu jumatate din resurse si viteza mai buna. A , foloseste Windows Phone, conceptul ala copiat de Google si Apple in noile versiuni de Android si iOS.Si nu e varza la securitate si plin de spyware asa cum e Android-ul.

      Dar mi-a placut ideea cu 10%. Da, aia e cota de piata a Windows Phone, poate ceva mai mica, dar asta nu e relevant aici.

      • Ah…de acolo avea motorola ledul ala prin 99-2000 (sau ericsson?)nu mai stiu ce telefon era…ceva de genul one touch etc)…Ca un producator s-a gandit ca pe langa Windows sa mai puna si un led prin 2005 (2004 mai exact). Mai putin si o sa-mi spui ca microsoftul a inventat tubul cu incandescenta (nu ca a ramas la tehnologia respectiva).
        Stai sa inteleg…noi vorbim acum de nokia sau microsoft? Si sunt curios…de ce cam tot pe care-i stiu cu windows phone au renuntat la el sau urmeaza sa renunte? Am avut unul…pe langa ca-i estrem de simplu (asta-mi place…)…dar si la ce face…imi pare ca cere multe resurse. Apropos…cel mai recent prieten ce a renuntat la Windows Phone…a ajuns in bega telefonul (crapa telefonul cand folosea skype-ul…)

        • Motorola? Sunt cumva aia luati de Google si aruncati apoi la chinezi? Nu imi mai aduc aminte.
          Vorbeam de smartphone.

          Vorbeam de Nokia si pe urma de Windows Phone. De ce cativa cunoscuti au renuntat la Android si s-au dus la Apple? Pentru ca nu puteau face nimic pe prostiile de aparate pe care le luasera cu bani de nimic si specificatii de te durea capul de cate ori scria dual, quadro, max etc pe ele.
          Sau de ce oameni pe care ii cunosc au luat Windows Phone si vor in continuare sa ramana pe el?

          Corect, Skype e praf pe Windows Phone. Skype e praf si pe Windows RT. Nu te contrazic aici.

  2. @bolovan
    Nu, pe telefoane nu cer bani pe Windows. Si da, intr-adevar cine se gandea? Nokia? Microsoft? Nu, ei au fost inainte de Apple si Android, nu se poate sa fi inventat ei treaba asta.

  3. woaaa…ce revolutionar…ce inovatie…n-am mai auzit…buna idee…sunt genii astia de la microsoft…cine se gandea sa puna un led pe carcasa si sa fie folosit pentru notificari…chiar genial.
    P.S. Astia mai si vor bani pe produsele lor? =))

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep