HomeFeaturedFocusCare-i treaba cu fanii platiti de Samsung in China

Care-i treaba cu fanii platiti de Samsung in China

Am citit și eu materialele care susțin sus și tare că la evenimentul de lansare al Galaxy S6 și S6 edge din China, jumătate din cei prezenți (și au fost circa 1000 de persoane) au fost plătiți de Samsung ca să susțină că sunt fanii acestui brand. Mi se pare tare ciudat, mai ales că, prin comparație, la evenimentul de lansare din Romînia au fost undeva peste 200 de persoane în sală. Ăia care făceau gălăgie. Așa că îmi vine tare greu să cred că nu găsea Samsung în China câteva sute de persoane care să participe de bună voie la acest eveniment.

A doua chestie care îmi pare cusută cu ață albă este dată de faptul că au ieșit la iveală și presupusele tarife percepute de aplaudaci. 4,8 dolari pentru un eveniment de peste o oră. Băi, om fi în China, dar pentru banii ăștia cred că mulți nu ar fi ieșit din casă. Și mai este o chestie, cea care arată destul de clar care este scopul acestui material inventat (după părerea mea) de către cei de la The Paper. Cică majoritatea persoanelor care făceau poze la evenimentul de lansare al Samsung și pretindeau a fi fanii produselor din seria Galaxy, foloseau telefoane iPhone. Hai serios? Posesorii de iPhone din China pierd două ore pentru cinci dolari? Păi dacă e așa, nu știu cine iese mai nasol din chestia asta.

Aș fi tare curios să văd niște rapoarte financiare de la The Paper. Știu că nu este posibil, dar tare îmi e că au un client interesant pe acolo.

via PhoneArena

2 COMENTARII

  1. Nu cred ca au fost platiti…nu nu..ce? Stiri apreciative am vazut pe site-ul lor…letgat de…apple …aa…aaa…sam…appple….de HTappple. Nu cred ca au fost partinitori si rautaciosi

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep