HomeFeaturedFocusCum filmeaza Prestigio RoadRunner 519i

Cum filmeaza Prestigio RoadRunner 519i

M-am gândit că este cel mai elegant să vă fac un intro și în ceea ce privește cea de-a doua cameră auto pe care cei de la Prestigio ne-au trimis-o spre testare, în condiții meteo similare cu filmarea de ieri (aici ar trebui să simțiți un ton opimist și plin de încredere că vremea din Brașov se va îndrepta… cândva), tocmai în ideea în care vă interesează și o comparație între cele două. Deși, din punctul meu de vedere, ele nu se încadrează în aceeași zonă de preț, probabil datorită modulului GPS al lui Prestigio RoadRunner 560GPS.

Mai mult, la o primă vedere, pot evidenția o diferență majoră. În timp ce filmele generate de RoadRunner-ul 560GPS de ieri erau în format MOV, 519i generează fișiere AVI. O filmare de zece minute trece de 1,5 GB și asta s-ar putea să fie o problemă. Pe de altă parte, camera de astăzi, Prestigio RoadRunner 519i, are o setare care reglează luminozitatea înregistrării. Există patru sau cinci nivele, ceea ce vedeți mai sus este pe NORMAL, nivelul mediu.

Și de această dată filmarea poate fi urmărită în 1080p, trebuie doar să alegeți voi această opțiune.

Alte detalii și o analiză mai detaliată a filmărilor pe care le poate face această cameră în diferite condiții de lumină, vor urma. Tot atunci vom trage împreună concluzii legate despre care dintre cele două este o alegere mai fericită.

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep