HomeFeaturedFocusDisplay mobil 4K de la Sharp

Display mobil 4K de la Sharp

O nouă barieră de natură tehnică din zona de dispozitive mobile pare sortită căderii într-un viitor mai mult sau mai puțin îndepărtat. Una care ridică iarăși problematica destul de spinoasă a specificațiilor tehnice ca instrumente de marketing pentru producătorii de terminale mobile versus specificațiile tehnice cu adevărat folositoare și benefice pentru utilizator.

Sharp a anunțat că deține primul display 4K pentru un dispozitiv mobil. Un panel de tip IGZO de 5,5 inchi, cu o rezoluție de 3860 x 2160 pixeli și o densitate de 806 ppi. Chiar dacă nu a fost arătat încă și previziunile pentru producerea sa în serie sunt pesimiste deocamdată (se preconizează că doar anul viitor va intra în producție de serie), este evident că va urma și momentul în care un producător, indiferent care va fi el, se va împăna cu primul telefon cu ecran 4K din lume.

Discuția este însă una mai aprinsă pe marginea utilității unui astfel de ecran. Va fi diferența sesizabilă cu ochiul liber de către utilizator? Nu cumva va consuma mai mult? Sunt întrebări la care este greu de răspuns, cel puțin acum. Însă un lucru este cert. O astfel de premieră tehnică se va regăsi fără îndoială în prețul terminalului care o va îngloba.

via PhoneArena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep