HomeGames ArenaGrand Theft Auto 5 pentru PC este un hit!

Grand Theft Auto 5 pentru PC este un hit!

Ăsta este probabil cel mai cretin titlu pe care l-am scris de la acea știre despre sauropozi zăriți în zbor peste Babadag. Cel puțin cred că am scris asta, îmi este cam greu să îmi dau seama în acest moment. În orice caz, varianta de PC a lui Grand Theft Auto 5 a reușit seara trecută să atingă un record de 300.000 de jucători simultani pe Steam.

Este mult? Da, este foarte, foarte mult. Mai mulți jucători simultani decât avea CSGO, și fiind al doilea doar după DotA 2, ce mereu stă pe la o jumătate de milion. Și câte exemplare s-ar fi vândut de jocul a reușit să atingă un astfel de record? Conform lui SteamSpy, aproape 1.3 milioane de exemplare, asta însumând precomenzi și toate jocurile vândute de când a fost lansat cu trei zile în urmă.

Având în vedere că prețul jocului median pe care îl estimez pe undeva pe la 45 de dolari (fiind ba mai ieftin ba mai scump în funcție de regiuni) ar însemna un venit de 45 de milioane de dolari în câteva zile. Hai, 40, dacă ar fi fost cumpărate majoritatea în Rusia.

Ca urmare, Rockstar, dacă citești asta, și nu citești asta pentru că ești o antropomorfizare a unui grup de persoane care nu citesc asta, acu știi clar că jocurile de PC pot fi profitabile când depui efort să le faci cum trebuie.

Material preluat de pe Games Arena.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep