HomeFeaturedFocusHuawei P8 nu va fi tocmai ieftin

Huawei P8 nu va fi tocmai ieftin

Vă spun încă de la început, trebuie să țineți cont de faptul că prețurile nu sunt oficiale, ci apărute din surse anonime și de o seriozitate îndoielnică. Însă, dacă ele vor sta în picioare și după prezentarea oficială a terminalului, parcă-parcă sunt puțin mai mari decât m-aș fi așteptat. OK, Huawei P8 are o configurație de top, dar parcă eram obișnuit cu o politică mai prietenoasă de preț din partea chinezilor care sunt în topul producătorilor de smartphone.

Oricum, nu mă pot abține să nu o spun, P8 are marele merit de a da o palmă celor de la Qualcomm, prin utilizarea unui chipset de producție proprie. Poate așa, mai mult de nevoie, o lasă și cei de la Qualcomm mai moale cu prețurile de chipset-uri, lucru care, în mod normal, ar trebui să se simtă în buzunarele consumatorilor.

Revenind la Huawei P8, se spune că va avea un preț care va porni de la 490 de dolari, iar versiunea mai premium va costa 535 dolari. Păi la ce curs are dolarul pe meleagurile noastre, zău că aș sta puțin pe gânduri înainte să mă arunc înspre un Huawei P8. Deși, pe de altă parte am folosit vre-un an un model ceva mai jos, un Ascend G510, care nu a avut nici cea mai mică problemă.

Va fi o decizie grea, influențată de concurența de pe piață și de relația bună a Huawei cu operatorii, care se va vedea probabil și în anumite oferte combinate.

via GizmoChina

1 COMENTARIU

  1. Am vazut ca aveti review la Huawei P8 si as dori sa-mi spuneti daca este chiar asa de buna camera foto cum se tot spune.E comparabila cu S6 si G4 ?Multumesc !!!

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep