HomeEvenimenteIntel are 13 pozitii de internship libere pentru studenti

Intel are 13 pozitii de internship libere pentru studenti

Intel-Summer-Experience 2015-Cercul de Tehnologie

Intel România Software Development Center anunță că are libere 13 locuri la internship. Acestea sunt dedicate studenților pasionați de tehnologie și fac parte din cadrul programului Intel Summer Experience, aflat deja la a treia ediție ce va începe pe 22 iunie 2015.

Dacă ești student și te interesează ideea de a lucra la Intel, poți depune CV-ul până la data de 26 aprilie 2015 pe http://intel.stagiipebune.ro.

Timp de trei luni, studenții vor dezvolta proiecte software, își vor pune creativitatea la încercare în proiecte inovatoare, vor participa la programe de dezvoltare personală, cursuri tehnice și activități în echipă, menite să-i familiarizeze cu lucrul într-o companie și să îi ajute să conecteze teoria cu practica.

La program sunt invitați să se înscrie studenți din anii I, al-II-lea și al III-lea, îndeosebi de la facultăți cu profil tehnic sau matematică. Stagiile deschise necesită, în funcţie de responsabilităţile postului, cunoştinte minime de software şi hardware, abilităţi de lucru în sisteme precum Linux sau C/C++, familiaritate cu JavaScript, Phython, GIT, PHP. Cu scopul de a-şi dezvolta abilităţile şi competenţele tehnologice, studenţii vor face parte din proiecte şi echipe diferite, ocupând poziţii de analiză performanţă, optimizare tehnologii, dezvoltare platforme Android sau Chrome. Sarcinile vor include cercetare, analiză de performanță și optimizări pentru modelarea platformelor hardware, dezvoltare de aplicaţii Android pe tehnologii Intel, realizarea de soluții de automatizare a măsurării parametrilor de performanță ai unui sistem de tip server, precum și prezentarea rezultatelor către membrii echipelor cu care se colaborează.

Intel România susține învăţământul românesc şi este un promotor al proiectelor de cercetare şi dezvoltare dedicate studenţilor. Susţinem ideea acumulării de experiență practică de lucru în domeniul cercetării – dezvoltării – inovării software şi ne bucurăm de interesul studenţilor pentru programul Intel Summer Experience din anii anteriori. Studenţii selectați vor avea acces la resurse Intel şi vor lucra la proiecte ca parte din echipe globale, într-un centru de excelență”, declară Mihai Constantin-Pau, Engineering Manager, Intel Romania Software Development Center.

„De-a lungul celor 3 luni, am interacţionat cu ingineri cu experienţă în diverse domenii de la care am avut multe de învăţat. În plus, am văzut ceea ce presupune munca într-o organizaţie multinaţională. După ce am obţinut licenţa de inginer, am aplicat şi am fost acceptat pe o poziţie de Software Engineer în cadrul echipe de Security QA. Experienţa de intern din programul Intel Summer Experience m-a ajutat să mă integrez mai uşor.”declară Costin Carabaş, Inginer Software, Intel Romania Software Development Center.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep