HomeFeaturedFocusLenovo K80, specificatii de flagship

Lenovo K80, specificatii de flagship

Prima și cea mai importantă este dată de memoria RAM de 4 GB, o caracteristică tehnică foarte rar întâlnită la smartphone-urile actuale. Telefonul prezentat oficial de către Lenovo are în comun cu Asus ZenFone 2 și alte specificații tehnice pe lângă memoria RAM pomenită mai sus. Chipset-ul Intel Atom pe arhitectură de 64 de biți chipset (la 1,8 GHz), stocarea internă de 64 de GB sau ecranul fullHD (1080p) de 5,5 inchi 1080p fiind, de asemenea, trăsături comune. Eu sper ca și expansiunea globală a telefonului să fie inspirație pentru Lenovo și al său model K80.

Aș putea spune că și varianta cu doar 2 GB de memorie RAM și 32 de GB pentru stocare internă este o caracteristică ce face ca aceste două terminale să fie foarte asemănătoare.

lenovo-k80 (1)

Modelul nostru de Lenovo vine cu un acumulator de 4000 mAh și cu o cameră foto principală de 13 megapixeli. Bineînțeles, Android-ul este un Lollipop. Telefonul va costa aproximativ 290 de dolari în China. Sper din tot sufletul să văd și un preț european pentru acest terminal, care promite foarte mult. Ar fi păcat pentru consumatorii din alte părți ale lumii ca modelul K80 să rămână doar pe piața din China. Chiar dacă astfel de informații nu sunt pentru moment disponibile, speranța rămâne până la proba contrarie.

via Phone Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep