HomeFeaturedFocusMetalul este la putere! Sony Xperia Z4 unibody metalic?

Metalul este la putere! Sony Xperia Z4 unibody metalic?

Un material destul de interesant a făcut rapid turul internetului și, în măsura în care se dovedește adevărat, arată că modelul de carcasă metalică unibody pe care l-a adus în atenția publicului HTC-ul cu modelul One M8 este unul cu tot mai mulți adepți. Până la urmă, nu degeaba a rămas HTC fidel aceleiași construcții și cu One M9.

Se zvonește că toate fotografiile de tip leak care prezentau presupusul Xperia Z4 sunt de fapt ale unei versiuni îmbunătăține ale lui Xperia Z3 (denimit posibil Neo) și că, de fapt, Xperia Z4 va sosi într-o carcasă metalică unibody. Lucru care ar reprezenta un mare pas făcut de Sony la nivel de design și ar aduce cu siguranță un plus de interes din partea fanilor seriei. Deși, dacă stau și mă uit bine la fotografiile menționate mai sus, parcă se vede un soi de unibody și acolo. Cine știe ce va fi, se spune că nu mai avem mult de așteptat și vom afla adevărul.

Că metalul este tot mai apreciat pare a certifica și Apple, despre care se spune că va folosi aluminiul de serie 7000 pe care l-a folosit la Apple Watch și pentru construcția viitoarelor telefoane iPhone. Aliajul respectiv are o rezistență cu 60% mai mare decât aluminiul obișnuit, care este binevenită cel puțin în cazul lui iPhone 6 Plus, care a avut ceva probleme de ordin fizic cu rezistența.

via Twitter

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep