HomeFeaturedFocusSony Xperia Z4 nu este Sony Xperia Z4!!!

Sony Xperia Z4 nu este Sony Xperia Z4!!!

Nu am luat-o razna, dar trebuie să îmi înțelegeți supărarea. După ce ieri Sony a lansat în Japonia modelul Xperia Z4, astăzi anunță că nu este Xperia Z4 cel global. Că acela va fi un telefon cu totul altfel, adevăratul flagship al niponilor din 2015. OK, eu mă bucur sincer, pentru că dezamăgirea de ieri a fost mare, însă de ce mama zmeilor l-am mai numit Sony Xperia Z4, dacă el nu este adevăratul Xperia Z4? Eu sincer nu prea înțeleg. Toată această manevră are noimă dacă sony se decide să renunțe la terminația consacrată și să treacă la o altă denumire pentru telefoanele sale high-end.

Dacă este să ne ghidăm după informațiile neoficiale, adevăratul Sony Xperia Z4 (cel global, care probabil va și renunța la acest nume) va vedea lumina zilei undeva în luna mai. Singura informație oficială (deși este cam mult spus informație) venită din partea Sony, dă de înțeles că japonezii s-au focusat mai mult pe îmbunătățirea experiențelor utilizatorului decât pe hardware. Asta nu sună deloc prea încurajator pentru cei care așteaptă un pas revoluționar din punctul de vedere al construcției, ceva a la Samsung Galaxy S6.

Vom vedea, eu aș paria că măcar la nivel de denumire vom vedea o schimbare majoră. Din păcate, legat de design nu mai sunt așa de sigur pe mine.

via FoneArena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep