HomeFeaturedFocusTunning de imagine pentru iPhone 6 de la Gresso

Tunning de imagine pentru iPhone 6 de la Gresso

Tunning de imagine, dar și un upgrade important de preț, pentru că iPhone-urile înnobilate de Gresso costă 3000 de dolari, varianta mai ieftină și 5000 de dolari cea mai spectaculoasă. Acolo unde spectaculoasă se traduce printr-o inserție de metal prețios, o memorie internă de 128 GB și un material mai special pe partea din spate a telefonului, obținut prin tehnica Physical Vapor Deposition (PVD).

Deși pe cei de la Gresso i-am cunoscut datorită telefoanelor Android vândute sub propriul brand, ca și competitori pentru Vertu, pe același segment, cu Gresso Regal Black Edition, la prețuri la fel de exagerate pentru un smartphone, iată-i și în zona de tunning de lux pentru Apple. Și este un lucru rar, având în vedere că cei de la Apple sunt mai reticenți în a permite modificarea produselor lor. Dar, dacă este vorba de prețuri mari pentru naivi, de ce nu?

Toate cele trei telefoane din seria de iPhone 6 modelate de Gresso, modelele G1, G2 sau G3, vin în serii limitate, de 999 de aparate, tocmai pentru a justifica prețul piperat. Numărul telefonului își face loc pe insertul de metal prețios, pentru că, degeaba ai un produs exclusivist, dacă nu arăți chestia asta.

Telefoanele sunt deja disponibile, așa că, dacă aveți ceva bani care vă deranjează și vreți ca lumea din jurul vostru să conștientizeze cât mai bine acest lucru, iPhone 6 Gresso Edition este una dintre posibilitățile pe care le aveți de acum la îndemână. Plusul pe care îl oferă totuși Gresso, este un spate de iPhone 6 mult mai reușit din punctul de vedere al designului decât al originalului.

via Gresso

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep