HomeFeaturedFocusXiaomi Mi 4i prezentat oficial

Xiaomi Mi 4i prezentat oficial

Să fie oare un semn de bine faptul că Xiaomi începe să prezinte noile sale apariții în materie de smartphone și în afara Chinei? Ar fi de dorit ca acest lucru să fie un prim pas, mic de tot, înspre expansiunea comercială globală pe care o tot așteptăm din partea chinezilor, mai ales că este prezentat ca o versiune globală de smartphone din partea lor. Acum, pe de altă parte, nici nu sunt motive să ne entuziasmăm prea tare. Xiaomi Mi 4i, o versiune mai cuminte puțin a flagship-ului Xiaomi Mi 4, a fost totuși prezentat oficial în afara Chinei, însă în India. Nu este prea aproape de Euorpa, ba mai mult, arată ca o versiune mai ieftină a lui Mi 4, dedicată special (să sperăm că nu și exclusiv) pieței indiene.

Există și câteva deosebiri, unele la nivel de hardware, față de fratele mai potent și mai celebru. Prima, vizibilă de la prima vedere, este construcția unibody, cu o carcasă realizată din policarbonat. Ecranul este același 5 inchi de rezuluție fullHD (441 ppi), chipset-ul a fost schimbat. Un Snapdragon 615 pe arhitectură de 64 de biți, cu procesor octa-core, cu patru nuclee tactate la 1,7 GHz și patru la 1,1 GHz și GPU Adreno 405. Memoria RAM este de 2 GB, stocarea internă de 16 GB, camerele sunt de 13 megapixeli (F/2.0) și de 5 megapixeli (F/1.8), iar acumulatorul este de 3120 mAh.

Vânzarea va începe în India (lucru care alimentează teoria de mai sus, conform căreia telefonul va rămâne în această țară, în ciuda promisiunilor producătorului), cel mai probabil printr-un flash-sale, la un preț extrem de atractiv, de aproximativ 200 de dolari, care cam pune sub semnul întrebării diferența de preț până la peste 300 de dolari, cât costă fratele mai celebru.

via Android Central

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep