HomeFeaturedFocusLG face pasi importanti inspre livrarea de continut 4K

LG face pasi importanti inspre livrarea de continut 4K

Atunci când vinzi televizoare UHD, unele dintre cele mai reușite (gama LG SUPER UHD), trebuie să te asiguri într-o oareșcare măsură că există și conținut pentru ele și că utilizatorii produselor tale îl pot accesa. Se pare că aceasta este și opinia celor de la LG, care își prelungesc contractul cu FilmBox Live pentru a le oferi posesorilor de televizoare LG UHD acces la cea mai mare colecție de filme UHD disponibilă în România, care conține peste 50 de producții artistice și sute de documentare.

În această direcție, LG a creat o nouă secțiune denumită „LG Cinema 4K”, care constă într-o listă cuprinzătoare de titluri cunoscute de pe marile ecrane. Mai mult, LG a lansat o nouă categorie, FunBox 4K, care cuprinde o colecție de documentare, filme despre natură și animate la rezoluție nativă, filme realizate folosind echipament 4K de la început până la sfârșit. Acestea permit utilizatorilor care nu au destul timp să urmărească un film întreg de 90 de minute, să se relaxeze vizionând un film de scurtmetraj bogat în detalii și culori detaliate.

Oferta de la LG și FilmBox Live va include conținut pentru toate gusturile – de la comedii ușoare la filme de familie până la drame, filme de acțiune sau documentare. Aceste peste 50 de filme sunt realizate de către regizori cunoscuți, precum Woody Allen, Quentin Tarantino și Roman Polanski, astfel, pe lângă calitatea imaginii, de excepție, utilizatorii vor primi și un conținut de calitate. Pentru a satisface un public cât mai larg, LG și FilmBox Live au ales filme apreciate de către audiențe globale și nominalizate la premiile Oscar și Golden Globe, precum „21 Grams”, „Moonrise Kingdom” sau „Match Point”. Colecția LG Cinema 4K include, de asemenea, filme precum „88 Minutes”, „One Day”, „American” sau „1408”, așadar fanii starurilor de cinema precum Al Pacino, Ryan Gosling, George Clooney, Samuel L. Jackson, Anne Hathaway și Scarlett Johansson pot găsi ceva pe placul lor.

Accesul la platforma FilmBox Live va fi disponibil pentru oricine achiziționează unul dintre televizoarele LG Ultra HD 4K cu funcții Smart TV din gama 2014 și 2015. Accesul la „LG Cinema 4K” prin aplicatia Filmbox Live este gratis pentru 3 luni de la data înregistrării pe https://www.lgpromo.ro.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep