HomeFeaturedFocusElephone P8000, killer de flagship-killer

Elephone P8000, killer de flagship-killer

Nu mai trăim vremurile în care OnePlus scotea modelul One (supranumit the flagship killer) și rupea gura târgului. Acum, orice producător chinez poate să dea peste cap raportul preț/specificații tehnice într-o manieră în care nu mai prea reușești să înțelegi care este mai interesant și pe care l-ai prefera. Un ultim exemplu în acest sens este Elephone, un producător care, deși are un strop de istorie în industria de smartphone, este o premieră pentru site-ul nostru. Prin proaspăt lansatul model P8000, Elephone se alătură listei de producători chinezi pe care ți i-ai dori mai curajoși în ceea ce privește strategia de expansiune comercială adoptată, mai apropiați de piețele din Europa.

O să justific foarte repede toate afirmațiile de mai sus, pornind cu enumerarea specificațiilor tehnice ale lui Elephone P8000. Un chipset Mediatek MT6753 cu procesor octa-core la 1,5 GHz, un display de 5,5 inchi și 1080p rezoluție, o memorie RAM de 3 GB, stocare internă de 16 GB, camere foto de 13 megapixeli cea principală și 5 megapixeli pentru selfie-uri, un senzor de citire a amprentelor digitale plasat pe spatele telefonului, un Android 5.0 Lollipop și un acumulator generos de 4200 mAh. Adăugați conectivitatea LTE, pentru toate standardele (inclusiv cele europene – există un strop de speranță) și avem o configurație mai mult decât interesantă, apropiată de cea a flagship-urilor de la producătorii de tradiție. Care (și aici vine partea cea mai interesantă) se vinde în China pentru… 210 dolari.

Păi în condițiile acestea, nu-i așa că titlul meu începe să sune destul de veridic? Ba, mai mult, nu vi se pare că văzut din spate, terminalul aduce puțin cu OnePlus One?

elephone p8000 back

via GizChina

1 COMENTARIU

  1. Mi-am luat un lenovo k3 note la 160 $(cu aproape aceleasi specificatii, poate bateria putin mai slaba). Abea astept sa-mi ajunga coletul, poate va dau de veste cum se misca…

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep