HomeFeaturedFocusM4 Magic, solutia Evolio pentru iubitorii de muzica

M4 Magic, solutia Evolio pentru iubitorii de muzica

Corect ar fi, de fapt, pentru aceia care preferă să asculte muzică de pe telefonul smart. Înspre ei merge noul terminal prezentat de Evolio, care propune o combinație de difuzor frontal de 1 W și un amplificator de sunet bazat pe tehnologia Digital True Sorround (DTS), care, la nevoie, pot fi ajutate și de un set de căști. Dat fiind că acesta este argumentul principal cu care M4 Magic încearcă să aibă succes, nu cred că greșim când spunem că se adresează în special tinerilor. Mai mult, cel de-al doilea argument de vânzare al acestui terminal este prețul mic, o altă caracteristică ce se potrivește cu preferințele unei părți însemnate ale generației tinere. Deși costă în mod normal 499 de lei, Evolio M4 Magic se bucură de o promoție în urma căreia are un preț de 399 de lei, pe magazinul producătorului.

Ce primim din punct de vedere tehnic pentru acești bani? Nimic ieșit din comun. Un display IPS LCD de 4,5 inchi și 854 x 480 pixeli, un chipset MediaTek MTK6582 cu procesor quad-core de 1,3 GHz, un Android 5.0 Lollipop, abilități dualSIM, memorie RAM de 1 GB, stocare internă de 8 GB, camere foto de 8 și de 2 megapixeli și un acumulator de 1700 mAh, cam mic aș spune eu. Aș spune că la configurația de mai sus prețul este unul normal, în limitele pieței pe zona de entry-level.

Rămâne de văzut cât va reuși M4 Magic să impresioneze în rândul cumpărătorilor. Mi se pare că pe acest segment competiția este extrem de dură.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep