HomeFeaturedFocusG Pad X 8.3, prima tableta octa-core de la LG

G Pad X 8.3, prima tableta octa-core de la LG

Este prima tabletă cu procesor octa-core a coreenilor și, chiar dacă se lansează mâine în Statele Unite, sunt șanse foarte mari ca produsul să aibă un viitor comercial global. Și asta este o veste îmbucurătoare, pentru că tableta arată foarte bine din punct de vedere tehnic și, cel puțin peste Ocean, unde se va pune în vânzare prin Verizon (nu știu dacă exclusiv), are un preț mai mult decât atractiv. O să încerc în cele ce urmează să vă conving și pe voi că raportul preț/specificații este unul interesant.

Un ecran IPS de 8,3 inchi și rezoluție full HD, un chipset cu provesor octa-core la 1,5 GHz, cel mai probabil un Qualcomm Snapdragon 615, conectivitate LTE, camere foto de 8 și de 2 megapixeli (pe care eu le-aș vedea invers la orice tabletă, cu cea mai puternică pusă în față), o stocare internă de 16 GB, un acumulator de 4800 mAh (aici se mai putea lucra puțin), o memorie RAM despre care nu se spune nimic, dar care cel mai probabil este de 2 GB, un Android 5.0 Lollipop și câteva funcții proprietare LG, care se regăsesc și în G Pad X 8.3 (Gesture Shot, Soft Light sau QuickMemo) creionează portretul complet al acestei tablete. Pentru care, fără niciun fel de obligație contractuală, un doritor trebuie să scoată din buzunar 299 dolari.

Există posibilitatea asocierii cu diferite abonamente sau aceea a achiziționării la pachet cu LG G4. Chiar dacă sunt, deocamdată, valabile doar peste ocean, le-am amintit pentru că sunt convins că LG va utiliza acest tip de promoții pe majoritatea piețelor pe care G Pad X 8.3 va ajunge. Să sperăm că vor fi cât mai multe astfel de piețe.

via Verizon

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep