HomeFeaturedFocusGionee Elife E8 incepe sa se contureze

Gionee Elife E8 incepe sa se contureze

De multe ori am râs de relația controversată dintre producătorul chinez Gionee și brand-ul autohton Allview, însă acum, după ce am văzut cateva informații interesante despre viitorul smartphone al chinezilor, care chiar arată interesant, atât din punct de vedere al designului, cât și în ceea ce privește detaliile tehnice, mi-aș dori foarte tare ca această relație să funcționeze cât mai bine. Este cam singura formă prin care un terminal ca Elife E8 să ajungă și pe piața din România. Îmbrăcat în haine de Allview, cu o denumire schimbată, dar cu aceleași specificații și, de dorit, cu același aspect. Chiar îmi place cum se prezintă Gionee Elife E8 și o să încerc să vă arăt și de ce.

Un dispozitiv metalic, compact, cu carcasă uni-body, care lasă impresia de design subțire, în ciuda celor peste 9 milimetri în grosime pe care se zvonește că o să îi aibă. Cam acestea sunt argumentele legate de aspect ale terminalului. Tehnic vorbind, un ecran AMOLED de rezoluție 2K, fără detalii legate de dimensiune, un chipset MediaTek MT6795 cu procesor octa-core (la 2,0 GHz), o memorie RAM de 3 GB, stocare internă de 32 GB dau startul. Însă punctul forte al telefonului pare a fi camera foto principală, de 23 megapixeli, care poate, cu ajutorul unor funcții software, să realizeze fotografii de 100 MP! Asezonată cu o cameră foto frontală pe măsură, de 8 megapixeli. Nici bateria nu este una tocmai comună, cu cei 3250 mAh ai ei. Sistemul de operare este un Android 5.0 Lollipop cu Amigo 3.0 UI peste el. Aici nu mă entuziasmez prea tare, îmi place Android-ul gol, dar din păcate este destul de greu de găsit.

Cred că v-am oferit destule argumente pentru ca dorința mea de a vedea un astfel de terminal și pe piața din România să nu vi se mai pară deplasată. Asta în condițiile în care informațiile de mai sus, neconfirmate oficial, se vor păstra și după momentul anunțului oficial. Atunci când, sperăm, vor apărea și detaliile comerciale, importante și ele în această ecuație.

via GizmoChina

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep