HomeFeaturedFocusLG G4 Stylus si G4c, primele preturi

LG G4 Stylus si G4c, primele preturi

Am avut dreptate ieri, când LG a prezentat oficial G4 Stylo și G4c, să afirm că informațiile comerciale de genul disponibilității și al prețurilor pe care le vor avea aceste terminale (informații care au lipsit din comunicarea oficială a coreenilor) vor ieși destul de repede la iveală. Ei bine, iată că a trecut doar o zi și deja avem prețurile pentru telefoanele noastre. Partea interesantă este că vorbim de prețuri europene, ceea ce înseamnă că atunci când vor ajunge la noi, telefoanele vor avea prețuri cât de cât apropiate. Lăsăm o marjă și pentru băieții buni. Mai mult, cele două terminale sunt deja listate, motiv pentru care putem crede că nu va mai dura mult și vor deveni disponibile pe mai multe piețe din Europa.

Deocamdată ele sunt listate pe online în Olanda și Belgia, la prețuri de 249 euro pentru LG G4c și 349 euro pentru LG G4 Stylus. Nu reușesc să îmi dau seama dacă aceste prețuri sunt mari sau nu, mai ales având în vedere specificațiile tehnice ale celor două telefoane. Parcă-parcă ar fi mers niște prețuri ceva mai digerabile.

Oricum, cred că cele două terminale sunt făcute pentru a fi achiziționate în ofertele operatorilor, acolo unde lucrurile s-ar putea schimba, pentru că subvențiile vor acoperi o mare parte din preț. Rămâne de văzut care va fi abordarea pentru piața de la noi. Cu atât mai mult cu cât încă nu îl avem pe G4 cel celebru.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep