HomeFeaturedFocusSetul de teme pentru LG Watch Urbane

Setul de teme pentru LG Watch Urbane

lg-g-watch-urbane-high-1a

Primul lucru pe care l-am făcut atunci când am avut un smart watch a fost să caut o temă care să îmi placă: trebuie să îmbine o reprezentare de cadran al unui ceas elegant cu un set de elemente utile (prognoză meteo, nivel baterie, eventual calendar). Nu mi-a fost deloc ușor și de cele mai multe ori a trebuit să instalez aplicații terțe care să răspundă pozitiv cerințelor.

De când am văzut LG G Watch și am auzit că se va lansa Watch Urbane mi-am pus serios problema achiziției lui. Totuși consider că prețul e încă prea mare pentru un smartwatch, oricât de arătos ar fi el. Cu banii respectivi poți liniștit să îți iei un ceas clasic, de calitate.

Asta nu mă împiedică să mă documentez despre ce chestii noi apar pentru ceasurile inteligente. În cazul lui Watch Urbane am văzut că setul standard de teme pentru ecran s-a lărgit, primind câteva skin-uri interesante față de cele de pe G Watch R. Vedeți mai jos colecția completă care conține: Camping, Castle White, Classic, Fitness. Pe al doilea rând avem Daily (cu calendar), GMT (cu posibilitatea afișării orei de pe alt fus orar), Gold Chairman și Gold Chronos. Al treilea rând are Hiking, Increment/Simple, Moonphase șiPhotos. Pe ultimul rând sunt Red, Silver Chairman, Silver Chronos și World Clock.

urbane-faces

Care vă place cel mai tare? Eu aș merge pe Daily sau Silver Chronos …

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep