HomeFeaturedFocusSi daca viitoarele flagshipuri Lumia vor veni cu carcasa de aluminiu?

Si daca viitoarele flagshipuri Lumia vor veni cu carcasa de aluminiu?

Lumia

Microsoft a lăsat să treacă mai bine de un an de când a lansat ultimul său flasghip din gama Lumia și asta nu întâmplător: Windows 10 Mobile aduce schimbări importante în modul de utilizare al smartphone-ului. Asta în ideea că Microsoft e încă interesată de piața de smartphone-uri și va mai dedica efort pentru a revitaliza brandul de smartphone-ul Windows Lumia.

E cel puțin ciudat că încă nu se știe nimic despre viitoarele aparate promise de Joe Belfiore pentru toamna lui 2015, doar niște zvonuri firave. Conform lor Microsoft va aduce două telefoane highend cu numele de cod Talkman și Cityman, ambele făcute să meargă cu Windows 10 Mobile și cu Continuum, funcția ce le poate transforma într-un fel de PC-uri prin atașarea de mouse, tastatură și monitor.

Conform zvonurilor cele două aparate vor avea o bordură de aluminiu și spate de policarbonat, deci probabil ceva similar cu ce are Lumia 925 sau Lumia 930 – chestie care ar fi o mare greșeală din partea Microsoft dat fiind avansul important în termeni de design pe care Samsung, HTC și Apple îl au acum.

Tot conform aceluiași zvon cele două terminale vor veni cu conector USB Type-C, necesar pentru Continuum și opțiuni de wireless charging plus un scanner pentru iris. Talkman va avea display de 5.2 inci cu rezoluție de 1440 x 2560 pixeli, CPU hexa-core făcut e Qualcomm (poate Snapdragon 808), 3 GB RAM și 32 GB pentru stocare, micro SD, cameră de 20 MP și baterie de 3000 mAh.

Cityman, aparatul mai mare, va avea display de 5.7 inci, aceiași rezoluție de 1440 x 2560 pixeli, CPU octa-core (poate Snapdragon 810?), 32 GB, cameră de 20 MP și baterie mai generoasă de 3300 mAh.

În contextul actual specificațiile par a fi normale, dar pe mine astea mă lasă rece. Mult mai important mi se pare design-ul, cum se va mișca Windows 10 Mobile și cât de bună va fi autonomia și camera foto. Dacă ele pot fi duse la superlativ cu alte specificații (să zicem mai mici decât cele bănuite) cu atât mai bine.

via phonearena

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep