HomeFeaturedFocusVivo X5Pro prezentat oficial

Vivo X5Pro prezentat oficial

Unul dintre terminalele pe care le-am aliniat într-o bătălie virtuală a ecranelor fără margini (edge-to-edge sau bezelless), Vivo X5Pro, a avut parte și de prezentarea oficială, prilej cu care ne-a servit cu niște specificații complete, de această dată cât se poate de oficiale, dar le-a și garnisit cu un preț. Pe măsură aș spune eu. Dar până la concluzii personale, haideți să le luăm în ordine.

Din punct de vedere tehnic, telefonul celor de la Vivo nu surprinde cu nimic nou față de ceea ce sifonaseră deja către presă profesioniștii leak-urilor. Un ecran Super AMOLED cu margini foarte-foarte înguste, senzație accentuată și de sticla 2.5D cu care este protejat, de 5,2 inchi și 1080p rezoluție, în spatele căruia pulsează un chipset pe 64 de biți Qualcomm Snapdragon 615 cu procesor octa-core, asortat cu o memorie RAM de 2 GB și o stocare internă de 16 GB. O cameră foto principală de 13 megapixeli și una secundară de 8 megapixeli, care printr-o funcție software de interpolare a imaginilor poate realiza fotografii de 32 de megapixeli, spre deliciul iubitorilor de selfie, se ocupă de partea foto-video a telefonului.  Capacitatea acestei camere frontale de a recunoaște ochii utilizatorului, îi va face fericiți pe cei pasionați de siguranța și securitatea datelor.

Un acumulator de 2300 mAh și un sistem de operare Funtouch OS 2.1 bazat pe un Android Lollipop încheie capitolul specificațiilor tehnice.

Iar prețul la care terminalul va fi pus în vânzare în China, de aproximativ 440 de dolari, pare puțin mare pentru configurația propusă și pentru piața din această țară. Asta cu mențiunea că este un preț neconfirmat încă oficial de către producător.

via Phone Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep