HomeFeaturedFocusArchos a prezentat oficial modelele 50 Helium Plus si 55 Helium Plus

Archos a prezentat oficial modelele 50 Helium Plus si 55 Helium Plus

Se îmbogățește astfel gama de telefoane care oferă conectivitate 4G LTE și experiența Android 5.1 Lollipop la prețuri accesibile pentru orice utilizator. Spun asta pentru că cele două terminale costă destul de puțin. 109 dolari cere producătorul pentru modelul 50 Helium Plus, în timp ce fratele său mai mare, 55 Helium Plus, costă 139 de dolari. Dar oare ce au de oferit cele două telefoane pentru acești bani? Păi haideți să vedem!

Ambele telefoane au în comun chipset-ul pe arhitectură de 64 de biți MediaTek MT6735P, cu procesor quad-core de 1 GHz (Cortex-A53), memoria RAM de 1 GB, stocarea internă de 8 GB și cuplul de camere foto de 13 megapixeli (cu flash LED) pentru cea principală și de 5 megapixeli, cu dedicație specială pentru amatorii de selfie-uri, de 5 megapixeli. De asemenea, tot la trăsăturile comune pot fi incluse funcționalitățile dual-SIM sau conectivitatea LTE.

Diferențele apar la nivel de ecran, așa cum o lasă de înțeles și numele celor două. Archos 55 Helium Plus propune un ecran HB (720p) de 5,5 inchi (densitate de 267 ppi), care are în spate un acumulator de  2400 mAh. Archos 50 Helium Plus, coboară dimesiunea la doar 5 inchi, păstrează rezoluția 720p (lucru care îi crește denistatea la 293 ppi și, automat, coboară acumulatorul la 2000 mAh. Ca un bonus pentru Archos 55 Helium Plus, acesta vine în pachet și cu un card microSD de 16 GB.

Nu este nimic spectaculos, dar nici prețul nu este mare. Rămâne de văzut cât de mult se vor impune cele două în preferințele consumatorilor. De undeva de luna viitoare, când vor deveni disponibile.

via Android Central

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep