HomeEvenimenteInvitatie curs hacking and securing Windows Infrastructure cu Paula Januszkiewicz

Invitatie curs hacking and securing Windows Infrastructure cu Paula Januszkiewicz

hacking windows infrastructure

Vreau să vă supun atenției un curs foarte interesant despre hacking și securizarea infrastructurii Windows susținut de Paula Januszkiewicz, o doamnă despre care sunt sigur că ați auzit deja foarte multe și pe care eu o apreciez foarte mult. De exemplu că anul acesta a fost ceal mai bun speaker de la conferința Microsoft Ignite și că e unul dintre cei mai buni specialiști în securitate, fiind printre primii specialiaști ce au făcut demo-uri cu live hacking în România.

Avaelgo a reușit să o aducă în România (la București) în August (17-21 august) pentru un curs excepțional ”Hacking Windows Infrastructure Masterclass” ce se va întinde pe parcursul a cinci zile, timp în care participanții vor asculta și vor pune propriile mânuțe să exerseze ceea ce au învățat.

Cursul are două părți: partea de Hacking Windows Infrastructure (agenda e aici) și Securing Windows Infrastructure (agenda e aici) în care se va discuta de tehnici avansate de hacking și securizare a perimetrului Windows. Vreo 350 de pagini de curs vor fi explicate.

Primele două zile vor fi dedicate tehnicilor de hacking Windows Infrastructure, celelalte trei fiind dedicate Securing Windows Infrastructure.

Cine ar fi bine să participe? În principiu oricine e interesat de securitatea infrastructurii Windows. Cursul e gândit logic: mai întâi afli ce poate să facă un hacker și pe urmă te pui în locul lui și gândind ca el poți să îți creezi sistemul de apărare. Totuși e recomandată o foarte bună experiență cu infrastructura Windows și Windows Server.

PaulaJanuszkiewicz

Paula Januszkiewicz, CEO, Penetration Tester & Security Expert at CQURE, MVP and MCT.

Eu zic că merită cu vârf și îndesat să vedeți ce are de spus Paula. La finalul cursului veși fi Certified Security Engineer (CSEN).

Numărul de locuri e limitat (18) așa că ar trebui să vă decideți repede, data limită de înregistrare este pe 27 iulie, cu un preț special (early bid) pentru cei ce se înscriu până pe 6 iulie. Detalii complete despre prețul cursului (nu e gratuit!) și training veți găsi pe Avaelogo.ro.

Și mai e ceva: dacă din motive tehnice nu puteți să participați la tot cursul, puteți opta pentru una dintre cele două sesiuni urmând ca undeva în toamnă sau la începutul anului viitor să faceți a doua parte. Dați un email către organizatori pentru mai multe detalii.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep