HomeFeaturedFocusMeizu MX5 prezentat oficial: un erou fara stralucire

Meizu MX5 prezentat oficial: un erou fara stralucire

Nu la strălucire fizică fac referire, asta există și în continuare, Meizu MX5 vine cu o carcasă metalică (și un aspect a la iPhone 6), așa că nu de strălucire duce el lipsă. Fac referire la faptul că nu are acel ceva cu care să impresioneze. Parcă venind cumva în sprijinul teoriei mele anterioare cu telefoanele chinezești care nu mai sunt ieftine cum erau odată, MX5 nu prezintă nici măcar argumentul final al unui preț convenabil, așa cum obișnuiau produsele sub brand chinezesc (și chiar alte terminale Meizu) să facă. Asus Zenfone 2 îl cam bagă sub masă din toate punctele de vedere, mai ales dacă ne uităm din perspectiva raportului preț/specificații.

O să încerc să argumentez rapid teoria asta. Versiunea de top a lui Meizu MX5 se propune la vânzare la un preț de 387 de dolari, preț valabil pentru piața din China. În schimbul acestei sume telefonul oferă un display AMOLED fullHD (1080p) de 5,5 inchi, în spatele căruia pulsează un ansamblu format dintr-un chipset MediaTek MT6975 (mai cunoscut sub numele de Helio X10) cu procesor octa-core de 2,2 GHz și GPU PowerVR G6200 și o memorie RAM de 3 GB. Versiunea de top despre care vorbim are o stocare internă de 64 GB (mai există variante de 32 sau 16 GB). Alte specificații tehnice includ camerele foto de 20,7 de megapixeli (cu senzor Sony IMX220 cu autofocus cu laser) și de 8 megapixeli (cea frontală), un acumulator de 3150 mAh și un Android 5.1. Plus o tehnologie oareșcum proprietară de încărcare rapidă, denumită mCharge, capabilă să încarce în zece minute 25% din baterie.

meizu mx 5 back

Datele fizice includ o greutate de 149 de grame și o grosime de doar 7,6 milimetri, o adevărată nebunie pentru cei pasionați de telefoanele subțiri.

Ceai mai ieftină variantă de Meizu MX5, cea cu 16 GB pentru stocare internă, vine la un preț de 290 dolari. Încă odată, este un preț pentru piața din China. Ca să comparați cu ceea ce propune Zenfone 2 în România, mai aveți de adăugat binișor.

via Phone Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep