HomeFeaturedFocusSnail Mobile W3D, smartphone pentru gameri

Snail Mobile W3D, smartphone pentru gameri

Da, cu butoane hardware, cu D-pad, cu Joystick dual analog și cu shoulder triggers. Ce mai, PSP curat. Și totuși este smartphone și poate fi utilizat ca atare. Acest veritabil urmaș de Nokia N-Gage și-a făcut apariția încă de la începutul anului, la CES. Însă acum poate fi deja precomandat pe Amazon și ăsta este un mare pas în față. Amatorii de gaming mobil (și eu sunt tare-tare curios dacă există așa ceva) au acum posibilitatea să o facă la modul profesionist! Jucatul, nu altceva!

snail gaming phone

Snail Mobile W3D este, ca orice dispozitiv sub brand chinezesc o afacere destul de avantajoasă pentru cumpărători. Pentru 400 de dolari pasionații de jocuri pe telefon se vor delecta în fața unui ecran de 5,5 inchi și 1080p, capabil de efecte 3D fără să fie nevoie de ochelari, un chipset pe arhitectură de 64 de biți MediaTek 6595 cu procesor octa-core, o memorie RAM de 2 GB, stocare internă de 16 GB, camere foto de 13 și de 5 megapixeli, un acumulator de 4200 mAh, slot microSD, două porturi microUSB și abilități dual-SIM. Destul de impresionant pentru un smartphone, cel puțin din punctul meu de vedere. Așa că toate abilitățile sale de control cât mai exact în timpul jocurilor sunt doar un bonus. Asta presupunând că m-aș juca vreodată pe așa ceva. Dar tocmai v-am spus că pentru un gamer veritabil, chiar și unul pensionat ca mine, PC-ul este sfânt.

Telefonul va fi livrat doar în septembrie, deși este deja disponibil la precomandă. Eu sunt foarte curios dacă va avea succes un astfel de dispozitiv, pe care personal îl găsesc cam ciudat. O carcasă care să transforme un smartphone normal în device pentru joacă mi se pare o alegere mai inspirată.

via Phone Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep