HomeFeaturedFocusBlackBerry Venice, telefonul surprizelor

BlackBerry Venice, telefonul surprizelor

Dacă e să ne luăm după spusele celevrului leak-er Evan Blass, cunoscut și ca @evleaks, toate zvonurile din ultima vreme despre producătorul canadian de smartphone, pe care le-am mai trecut si noi in revistă, se vor împreuna într-un singur terminal. Deși la un moment dat Venice, numele de scenă desemnat pentru acesta, a fost negat de alte surse, care erau tentate să îl înlocuiască cu Prague, totuși BlackBerry Venice reapare în atenția noastră. Și, așa cum vă spuneam, înglobează (deocamdată la nivel de zvonuri) toate trăznăile care s-au spus despre el.

Cu alte cuvinte, se prefigurează un smartphone BlackBerry, de tip slider, cu tastatură hardware, cu ecran dublu curbat, a la Galaxy S6 edge, care va rula Android și care, asta e ultima bârfă, va fi dedicat în primă fază rețelei AT&T de peste ocean. Spectaculos la nivel de zvonuri, Venice se pare că va încerca să impresioneze și prin specificațiile pe care le va afișa. Un ecran QHD (1440 x 2560 pixeli) de 5,4 inchi, un chipset Snapdragon 808 cu procesor hexa-core, o memorie RAM de 3 GB și o cameră foto principală de 18 megapixeli sunt specificații chiar interesante. Iar orientarea spre Android ar putea să le ofere o deschidere mai largă înspre public.

Tot @evleaks ne dă de înțeles că până șa Venice, BlackBerry ar putea să încerce apele Android-ului cu un terminal mai ieftin, un full touch. S-ar putea ca ăsta să fie zvonitul Prague. Însă în pozele sale mai apare și un telefon a la Passport, care pare să ruleze tot Android. Așa că o doză de neîncredere în toate aceste zvonuri s-ar putea să fie bine-venită.

via Phone Arena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep