HomeFeaturedFocusCateva date interesante despre vanzarile Xiaomi

Cateva date interesante despre vanzarile Xiaomi

Cu câteva zile în urmă analizam împreună, pe scurt, cifra de vânzări de smartphone-uri Xiaomi pentru prima jumătate de an. Spuneam atunci că cele aproximativ 35 de milioane de unități vândute în primele șase luni ale anului reprezintă clar o evoluție pozitivă prin comparație cu totalul de 61 de milioane de bucăți vândute anul trecut (mai ales în contextul în care piața din China a atins saturația), dar nu par suficiente pentru atingerea îndrăznețului target de 100 de milioane de bucăți pe care și l-au propus chinezii.

Ei bine, au ieșit câteva detalii la iveală, în mod oficial, care aruncă o nouă lumină asupra dinamicii vânzărilor de telefoane smart Xiaomi. Odată, cifra corectă de vânzări pentru prima jumătate a lui 2015, publicată chiar de CEO-ul companiei este de 34,7 milioane de unități. Însă și mai importantă este surprinderea trend-ului ascendent pe care pare a se afla producătorul chinez. Dacă în primul trimestru al anului Xiaomi a reușit să vândă 14,98 milioane de terminale, în cel de-al doilea trimestru, vânzările au crescut până la 19,72 milioane de unități (cifrele aparțin companiei de analiză IHS). O direcție destul de sănătoasă pe care se pare că s-a încadrat Xiaomi.

Sunt curios dacă vor reuși chinezii să păstreze acest trend. Competiția este acerbă, iar a doua jumătate a anului aparține, de obicei, marelui rival de pe piața din China, Apple. Spectacolul pare garantat pe piața de smartphone în perioada viitoare!

via Phone Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep