HomeFeaturedFocusDe azi Windows 10 e oficial in 190 de tari: se poate...

De azi Windows 10 e oficial in 190 de tari: se poate cumpara din magazine si descarca de pe internet

Microsoft_2014_81

A venit și ziua Z, ziua în care cea mai recentă versiune a sistemului de operare Windows (adică 10) este lansată oficial de Microsoft. În toate țările, odată cu ora locala 12:00 AM Windows 10 va fi pus în vânzare și totodată va pute fi descărcat de pe server-ele Microsoft.

După 20 de ani de la lansarea lui Windows 95 Microsoft și-a propus să schimbe din nou lumea sistemelor de operare desktop și aduce pe piață Windows 10, o combinație a celor mai bune elemente din Windows 7 și Windows 8. După cum probabil știți, Windows 10 poate fi instalat gratuit, ca upgrade la sistemele genuine Windows 7, 8 sau 8.1 și este primul Windows creat în paradigma ”mobile first, cloud first”.

Windows 10 este sistemul de operare care unifică experiențele de folosire a diverselor aparate – de la laptop la smartphone și tabletă, integrând în același timp și modalitățile de interacțiune voce, touch (gesturi) și stylus. El a fost creat și finisat pe baza sugestiilor venite de la cei peste 5 milioane de utilizatori din programul Insider, utulizatori ce au testat Windows 10 încă de la primele versiuni nu foarte finisate.

Windows 10 este cel mai bun și mai sigur Windows făcut vreodată de Microsoft, aduce aceiași interfață familiară de pe Windows 7 și combină nile Live Tile-uri din Windows 8, e compatibil cu hardware-ul existent, introduce elemente noi precum Cortana, Continuum și browser-ul Edge, înlocuitorul lui Internet Explorer 11.

La nivel mondial Microsoft va organiza mai multe evenimente Upgrade the world în care angajații Microsoft se vor întâlni cu fanii din lumea largă în 13 din cele mai mari orașe ale lumii Beijing, Berlin, Dubai, Johannesburg, London, Madrid, Nairobi, New Delhi, New York City, Sao Paolo, Singapore, Sydney și Tokyo.

Și ca să vă ajutăm să știți totul despre Windows 10 v-am pregătit o colecție de articole speciale ce poate fi găsită aici!

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

4 COMENTARII

  1. Acum am observat, ca trebuioe sa astept ora locala (12!)… Iar eu sunt, in Spania, astept pana la ora 12 AM sa vad. Acum e abia ora 11:23 AM… Un salut mare!

  2. Imi apare la a istoric actualizari “actualizare Windows 10 Home” nu a reusit. De ce? Am licenta OEM, cea care a venit cu laptopul cand l-am cumparat. Am Windows 8.1 64bit. Ce trebuie sa fac?! Mersi de raspunsul pe care o sa mi-l dai!

  3. M-am prins de ce nu se întâmplă nimic, eu am deja build-ul 10240 primit ca insider dar mă gândeam că vine ceva peste care să spună mulțumim că ai testat Windows 10!

  4. Ora 12:00 AM fiind ora locală sau GMT? Eu i-am dat o căutare manuală și nu a găsit decât definițiile pentru Windows Defender.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep