HomeFeaturedFocusGama ZTE Axon se mareste

Gama ZTE Axon se mareste

Considerabil, am putea spune, având în vedere că vorbim despre trei terminale noi și, cel mai spectaculos parcă, un smartwatch. După ce am văzut primul ZTE Axon lansat special pentru piața din Statele Unite, “special pentru americani” (și am rămas și cu senzația că Axon este un brand dedicat exclusiv continentului nord-american), noile apariții sunt prezentate în China și sunt dedicate pieței din această țară. Ușor confuză strategia de marketing a celor de la ZTE sau măcar comunicarea înspre presă și public. Oricum, important este să ne îndreptăm atenția înspre produsele care fac subiectul acestui material, mai mult decât înspre compania care le produce. Cu atât mai mult cu cât produsele respective chiar merită toată atenția.

Este vorba despre două telefoane noi, ZTE Axon Lux și ZTE Axon Mini, un al treilea care este doar o adaptare la piața din China a lui ZTE Axon și poartă același nume. În plus, apare ZTE Axon Watch care, cel puțin din punct de vedere fizic pare să arate foarte bine.

zte axon watch

Modelul Axon, versiunea pentru piața din China, are în mare aceleași specificații ca și fratele său geamăn din Statele Unite (parcă este un film cu Van Damme). Coboară doar rezoluția ecranului, care acum este de 1080p și memoria RAM, care rămâne de 3 GB. Stocarea internă este de 32 de GB. Aduce însă, pe lângă senzorul pentru citirea amprentei digitale și recunoașterea vocală și scanarea globului ocular. Securitate curată! Atât de curată încât avem și un Antimicrobial Gorilla Glass. Toate aceste funcții de securitate sunt moștenite de la modelul ZTE Axon Lux, care revine la rezoluția QHD și propune, pe lângă cele de mai sus, o carcasă spate care imită pielea și o stocare internă de 128 GB. Restul configurației rămâne la fel ca în cazul Axon-ului american.

Axon Mini este cel mai misterios dintre toate, nu au fost prezentate detalii de ordin tehnic despre acest terminal. Se știe doar că va avea un display mai mic, de 5,2 inchi.

Și acum ceasul! Are un ecran circular de 1,4 inchi, protejat cu sticla de safir, are o memorie internă de 4 GB, o memorie RAM de 512 MB, rulează un sistem de operare destul de puțin cunoscut, Tencent OS și un acumulator de 300 mAh. Și arată foarte bine. Din păcate, rămânem doar cu imaginea, pentru că este destinat exclusiv pieței din China.

Însă sper ca ZTE, o companie care dă dovadă din ce în ce mai des de curaj, deschizând noi direcții, să aibă în vedere o expansiune occidentală și la nivel de wearable.

via TechTimes

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep