HomeFeaturedFocusHuawei Honor 7 anuntat oficial

Huawei Honor 7 anuntat oficial

Un nou smartphone care pare croit pe un tipar din ce în ce mai folosit în prezent. Doar dacă spun carcasă metalică (din aluminiu) de tip unibody, deja mă și gândesc în urmă. Nu mai departe de ieri l-a văzut pe Meizu MX5 marșând pe aceeași idee. Până la urmă, nu este musai rău, drumul deschis de HTC cu M8 este unul relativ sănătos.

Huawei-Honor-7 back

Spre deosebire de concetățeanul său despre care am vorbit ieri, Honor 7 propune o diagonală mai mică a ecranului. Un display de 5,2 inchi și 1080p ascunde în spatele său un chipset proprietar Kirin 935, cu procesor octa-core cu patru nuclee tactate la 2,2 GHz și alte patru la 1,5 GHz, toate Cortex-A53 și cu GPU Mali-T628. O memorie RAM de 3 GB, versiuni de stocare internă de 16 sau de 64 GB, camere foto de 20 și de 8 megapixeli, un scaner pentru amprentă digitală, un acumulator de 3100 mAh cu suport pentru încărcare rapidă și un Android 5.0 Lollipop conturează întregul peisaj tehnic al lui Honor 7. Unul care ne face să vedem o asemănare destul de izbitoare cu Meizu MX5 din punct de vedere tehnic.

Chiar și la prețuri cele două terminale sunt apropiate. Versiunea de top a lui Huawei Honor 7, cea cu stocare de 64 GB și abilități dual-SIM, va costa aproximativ 400 de dolari pe piața din China. Va exista totuși o deosebire destul de mare. La Huawei, șansele ca telefonul să devină disponibil și în afara pieței locale sunt mult mai mari. Până la urmă asta este diferența între un producător cu adevărat mare la nivel global și unul cu anumite limitări.

via GSM Arena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep