HomeFeaturedFocusLG G4 S, specificatii tehnice complete

LG G4 S, specificatii tehnice complete

În momentul în care am discutat prima dată despre LG G4 S, cu ocazia primului grup de specificații, chiar dacă nu exista o certitudine asupra chipset-ului, am speculat că ar fi vorba despre Qualcomm Snapdragon 615. Ei bine, prin intermediul noilor informații scurse de la GFXBench, avem nu doar confirmarea acestui lucru, ci și un set nou de detalii tehnice despre acest terminal, care ne ajută să completăm lista cu configurația completă a lui G4 S. Bineînțeles, cu rezerva că datele nu sunt oficiale, dar și cu o probabilitate destul de mică în favoarea vreunei schimbări majore.

Așadar, pe lângă chipsetul Snapdragon 615 cu procesor octa-core și GPU Adreno 405, iată și câteva informații despre camera foto secundară, care va avea un senzor de 5 megapixeli, sistemul de operare care va fi Android 5.1.1 Lollipop, memoria RAM va fi de 2 GB, iar stocarea internă de 16 GB. Am cam acoperit toate aspectele esențiale pentru un smartphone. Singura surpriză pe care o mai poate face LG G4 S publicului, în momentul apariției sale oficiale, va putea fi legată de capacitatea acumulatorului.  Să sperăm că nu va fi una neplăcută.

Cred că se configurează un nou terminal de la LG care se va simți foarte bine mai ales în ofertele operatorilor. Spun asta fără să avem vre-un detaliu legat de prețul acestui telefon sau despre viitoarea sa disponibilitate. Vom vedea!

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep