HomeFeaturedFocusSi va fi si o bratara Microsoft Band 2

Si va fi si o bratara Microsoft Band 2

650msband

În interviul dat de CEO-ul Microsoft Satya Nadella lui Mary Joe Foley de la ZDNet mi-a sărit în ochi o frază legată de brățara Microsoft Band:

”When you have three percent share of that (phone market), but you also have a billion desktops, you have Xbox, you have innovation in HoloLens; you have Band”

Era un subtil indiciu care ne spune că Microsoft are planuri încă cu brățara Band. La urma urmelor, de ce nu ar avea? Band este în continuare cea mai completă brățară din punct de vedere senzori și autonomie. O versiune 2 sau mai nouă e ceva ce speră foarte multă lume și despre care nu știm încă mai nimic.

La conferința Worldwide Partner Kevin Turner Microsoft’s COO a confirmat că e în lucru versiunea 2.0 a Band, dar din nou, fără detalii. Cu toții sperăm că va veni undeva în toamnă și că va fi mai arătoasă și mai rezistentă decât prima versiune. Dacă așa o să fie, vedem.

Pentru mine confirmarea că există un Band 2.0 e un lucru vital: sunt pe punctul de a-mi lua Microsoft Band, chiar azi de Amazon Prime day am urmărit atent reducerile la Band pe magazinul din UK și cel din SUA tocmai în ideea de a-l comanda. Acum m-am liniștit: mai aștept să văd ce o să fie de capul Band 2.0.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep